Hydria Water intar Friskis och Svettis – varje tisdag!

Varje vecka framöver kommer Friskis och Svettis i Viared intas av anställda på Hydria Water. 

 

– Träning är viktigt överlag, men det viktigaste är naturligtvis att vi umgås och gör annat tillsammans än bara arbetar. Det är då vi skapar band som får oss att växa, får nya infallsvinklar på frågor och hittar nya möjligheter, konstaterar Tobias Barrstrand, vd på Hydria Water.    

 

Hydria Water ingår i den familjeägda Boråskoncernen Hydria Group. Gemensamt för koncernens alla bolag är bland annat synen på hur viktigt det är med ett hållbart arbetsliv. Men också möjligheterna att skapa nya infallsvinklar och att växa tillsammans. 

 

– Vi tror på att göra saker tillsammans med våra kollegor, utöver att arbeta. Träning är som bekant en viktig del för att hålla genom hela livet. Det är också ett sätt att umgås utanför sina normala rutiner och de vanliga arbetsgrupperna, en faktor vi vet skapar nya insikter och idéer. Därför inför vi nu möjlighet till gemensam träning för alla företagets funktioner på arbetstid, säger Tobias. 

 

Upplägget är enkelt. Sista timmen varje tisdag erbjuds såväl cirkelpass som tillgång till gym. Träningspasset genomförs på Friskis och Svettis i Viared, det vill säga i nära anslutning till arbetsplatsen. 

 

– Det ska bli jätteroligt att varje vecka ses på en annan typ av plats än kontoret eller produktionen, det ger alltid ny energi till gruppen, säger Andreas Riedel, teknisk chef på Hydria Water. 

 

Inom koncernen pågår regelbundet flera andra hälsosatsningar inom konceptet Hydria Boost. Till exempel är 3 lag anmälda till Hestra skidultra som genomförs i slutet av januari. Under våren finns också möjlighet att delta i den årliga padelturneringen och till hösten väntar Hydria Challenge som, liksom hösten 2023, blir en vandring i de norska fjällen.