Service

Alla maskiner behöver service emellanåt. Genom att överlåta den till oss kan vi garantera att er verksamhet inte råkar ut för akuta driftstopp orsakade av våra maskiner. Vi har lång historik på allt vi säljer och vet därför när det är dags att se över maskinens olika delar. Utrustningen servas på plats hos er och er personal kan fokusera på andra saker i verksamheten. Vårt serviceerbjudande finns formulerat i vårt Trygghetsavtal.

Reservdelar

Tack vare att vi tillverkar alla delar i egen produktion har vi snabb åtkomst till samtliga reservdelar. Finns de inte i lager kan vi dessutom snabbt tillverka dem. Det innebär att vi för det mesta kan skicka delarna redan samma dag som du hör av dig.

Montage

När du köper utrustning från Hydria Water är det ett klokt val att även låta oss montera och driftsätta den åt er. Våra skickliga montörer installerar varje vecka vår utrustning över hela landet. Det gör oss effektiva och noggranna och eftersom vi har full koll på helheten kan vi garantera er en smidig process. 

Trygghetsavtal

När du tecknar Trygghetsavtal genomför våra experter regelbunden och förebyggande tillsyn av maskinerna vi levererat. Vi håller koll på serviceintervall, bokar och genomför besiktning. Trygghetsavtalet ger dig som kund trygghet i att all utrustning fungerar som den ska och minimerar antalet akuta driftstopp.